Tablouri personalizate pentru copii

decembrie 5th, 2013

tablouri-canvas-copiiCamera copilului reprezinta o prioritate pentru parinti inca de la inceputul perioadei de sarcina, cu tot ceea ce inseamna cautarea unei culori perfecte pentru camera copilului, cautarea patutului, dar si a obiectelor decorative. O varianta inedita pentru decorarea camerei copilului o reprezinta tablourile canvas, asa cum sunt cele oferite de artmaniacs.ro, o serie de tablouri ce pot fi personalizate cu numele copilului, dar si cu magini cat mai atragatoare si calde, astfel incat odata instalati in camera lor, cei mici sa simta atmosfera de caldura si magie care ii inconjoara. Tablouri canvas in mod special dedicate copiilor sunt si cele cu amprenta piciorului si numele copilului. Pentru toate aceste tablouri exista diferite variante de dimensiuni, incepand de la 30×30 cm si mergand pana la 40×80 cm.

Un tablou inedit si plin de farmec pentru camera copilului este genul de tablou canvas realizat cu un colaj de imagini ale parintilor copilului, incepand cu momentele de inceput ale povestii lor de dragoste, pana la momentul casatoriei si continuand apoi cu momente speciale din perioada sarcinii. De asemenea, cand copilul mai creste se vor putea face astfel de colaje imprimate pe panza si din magini ale copilului in diferite momente ale cresterii sale: primul zambet, prima baita, primul dinte, primii pasi, etc. Sunt cu siguranta tablouri pe care cel mic va ajunge sa le adore in scurt timp, reprezentand tot ce este mai frumos pentru el in aceasta lume: parintii si familia sa. Pentru acest tip de tablouri aveti nevoie de poze cu rezolutie mare, astfel incat tabloul sa arate cat mai bine. Tehnica folosita de echipa Artmaniacs este de ultima generatie, garantand calitatea, iar panza pe care se imprima tablourile este bumbac 100%.

Daca nu se doreste un tablou canvas personalizat se poate opta si pentru tablouri cu diferite teme vesele, sau cu animalute si diferite scene pe gustul copilor.

 

    Leave a Reply