Invatamantul particular, implicat in proiectul “Firma de Incredere”

aprilie 19th, 2016

2.38343e+007Scolile particulare din Romania incep sa aiba accelasi program ca in Europa. Se bazeaza pe un proiect international, o scoala alternativa, care intruneste toate conditiile pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra, inconjurat de educatori, psihologi care il indruma spre sport si invatatura facuta la un nivel ridicat de competenta. Un proiect la care roadele se vor vedea peste ani.

Deja la scolile particulare din Romania se aplica programul de Afterschool, unde colectivele de indrumatori sunt formate din tineri profesionisti, care vor sa aduca un suflu nou in invatamantul din Romania prin perfectionarea si revizuirea activitatior educationale, gestionarea eficienta a timpului, impletirea acestora cu sport si activitati artistice.

Programele de Afterschool sunt de inaltă calitate si totul se face pentru copii: crearea unui sentiment de apartenenta, imbunatatirea abilitatilor sociale, acordarea de sprijin academic, creearea unui program de invatare mai distractiv. La Afterschool se acorda siguranta si supraveghere in permanenta si copiilor li se acorda multa incredere. O generatie de viitor, crescuti pe baza programelor din afara tarii noastre, inedite pentru Romania.

Multe scoli particulare din tara au luat legatura cu CBOK Bucuresti pentru a se inscrie in cadrul acestui proiectul desfasurat la nivel european. Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor analizeaza scolile particulare cu un algoritm care verifica daca in mediul online exista pareri sau comentarii negative la adresa respectivelor in cauza. Cele care nu au recenzii negative adresate primesc certificatul “Firma de Incredere”, pentru a-si evidentia statutul. De asemenea, li se creeaza E-cardul pe platforma www.firmadeincredere.ro, unde acestea isi pot posta informatii referitoare la activitatea pozitiva pe care o desfasoara.

Avantajul principal al obtinerii certificatului “Firma de Incredere” este construirea unei imagini pozitive a participanţilor in mediul online si nu numai. Printre alte avantaje se enumara: cresterea increderii, castigand intr-o afacere, cea care detine un certificat „Firmă de Incredere”, recunoasterea pe fondul concurentei, instrument de publicitate efectiva care este E-Card-ul.
Afisat, certificatul “Firma de Incredere” ii face pe parinti sa capete si mai multa incredere in aceste scoli particulare, copiii lor primind cea mai aleasa educatie.

    Leave a Reply