Incursiuni in blogosfera

iulie 14th, 2013

Citind mereu una si alta pe bloguri, impresii de calatorii, chestii funny, ponturi, puncte de vedere incisive, ne-am gandit sa facem acest blog. Nu stim exact ce vom face cu el, care este directia lui. Vom scrie ocazional din dorinta de a scrie si nu din obligatie. Temele abordate vor fi mereu subiective, in functie de viziunea noastra.

 

Facand o scurta calatorie in blogosfera constatam ca oamenii scriu la fel cum filmeaza cu telefonul. Asa cum merg la concerte si filmeaza continuu cu telefonul, aparatul foto sau tableta, stocheaza undeva fisierele si nu se mai uita probabil niciodata la ele, la fel scriu articole pe care nu le vor mai citi probabil niciodata. Sunt zeci si sute de ore de filmare la care nu se vor mai uita si zeci si sute de pagini in blogosfera pe care nici cei care le-au scris nu le vor mai citi.

 

Prin miile de bloguri am gasit doar cateva interesante, cu care eu rezonez. Pitici gratis este unul dintre ele. Se vede ca articolele nu sunt scrise acolo din obligatie si nici de dragul de a fi scrise. Mai sunt si altele dar cred ca blogurile cu articole cu adevarat calitative te pot face usor sa te intorci la ele, si chiar sa le recitesti.

 

Oricum continutul si calitatea lor e interpretata diferit de la persoana la persoana. In vreme ce unora li se pot parea niste articole geniale, altora li se pot parea niste aberatii. Speram ca prin articolele scrise aici sa empatizam putin cu unii citiori.

 

    Leave a Reply