Cat de important e sa alegi un croitor priceput?

aprilie 8th, 2016

croitorieCalitatea croielii si a costumului sau a camasii depinde foarte mult de croitorul care lucreaza la respectivul articol vestimentar si de experienta lui. Croitorul personal va poate recomanda cele mai bune croieli pentru forma corpului dvs., va poate alege materialele potrivite, accesoriile si tipul de imprimeuri, va poate da sfaturi utile pentru intretinere si purtare costum sau camasa la comanda. Costumele cumparate din magazine au marele dezavantaj ca nu sunt croite pe corpul celui care le cumpara, asa ca respectivul client trebuie sa mearga si la croitorie bucuresti pentru a le mai aranja ca sa „cada” cum trebuie pe corp.

La un croitor personal puteti sa sariti peste aceasta etapa destul de costisitoare intrucat costumul sau camasa la comanda va va veni perfect, vor exista pana la patru probe intermediare pentru a se modifica orice imperfectiune. Costumele sau camasile la comanda executate la o croitorie Bucuresti sunt usor de personalizat, reflecta exact personalitatea si stilul celui care le poarta, materialele folosite sunt de calitate si pot sa fie aduse si de client. Alegerea croitorului este si ea importanta, pentru ca nu toti croitorii stiu sa lucreze cu toate tipurile de materiale, sunt putini cei care se pricep sa remedieze orice imperfectiune. Croitorul perfect trebuie sa spuna clientului franc ce gandeste, sa isi exprime parerea profesionista ori de cate ori crede ca lucrurile nu se indreapta in directia potrivita si sa colaboreze mereu cu omul din fata lui, clientul care isi doreste camasa sau costum la comanda.

Conteaza foarte mult si modul in care croitorul intelege sa puna in practica ideile clientilor, calitatea croielilor executate, dar si modalitatea in care fiecare element al costumelor sau camasilor se imbina si da nastere unui produs original, de calitate superioara. Marele avantaj al gasirii unui croitor priceput tine in primul rand de eleganta costumului sau camasii la comanda obtinute intr-un final, de frumusetea „lucraturii” si de calitatea materialului folosit, de mana de lucru priceputa.

    Leave a Reply